Rapport från möte med polisen & tjänstemän - hotar stänga av el och vatten

Idag klockan 13.00 kom de ansvariga tjänstemännen och polisen till huset och berättade att deras planer för rivning fortgår, och de tänker stänga av elen och vattnet så snart de kan. De vill alltså inte lyssna på den dialog som inletts av rinkebyhusets vänner, utan vill istället frysa ut oss mitt i vintern. Vill ha fortsatt dialog om vad huset ska användas till, och vi fortsätter att planera aktiviteter för kommande dagar. Stormötet kl 18.00 beslutade att fortsätta ockupationen resten av veckan.

Maila den ansvariga politikern Joakim Larsson, joakim.larsson@moderaterna.se, i Moderaterna i stadshuset, ansvarig för förorternas utveckling och säg vad ni tycker om deras ovija att lyssna på en demokratisk process.

Rinkebyhuset åt alla!

Hälsning Rinkebyhusets vänner

Kommentarer
Postat av: meno

Synd att politiker inte lyssnar på oss,Jag blir så ledsen,det är det ända dom måste göra.Förstår inte varför dom lovar och kompromisar,varför?Sen vill dom göra butiker..Det finns redan butiker.Det som behövs är Jobb,boende,ungdomsgård,aktiviteter.Jag har jobbat som musik lärare i Askeby skolan,Det finns otroligt många unga dolda talanger.Varför inte göra replokaler,studion.Är det så dyrt??Fortsätt kampen!!.Synd att politiker måste skicka medier för att informera i stället för att delta i stora möten och informera själv.kanske lyssna också?

2009-11-17 @ 05:40:48
Postat av: Pensionär

Politikerna bör tänka på de boende i närområdet först innan de, eller tjänstemännen som inte är valda av folket, tänker mer på vinster och pengar än på invånarnas bästa, vad invånarna vill. Det är ingen konst att bestämma hur andra skall ha det, bara det inte drabbar dom själva. Ta tillbaka det dåliga rivningsbeslutet och ge Nämndhuset till folket som har betalat det med skattemedel. Huset behövs verkligen till de boendes boende och aktiviteter.

2009-11-19 @ 22:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0